CT Popescu, despre candidaturile lui Ioan Ghișe și Klaus Iohannis la șefia PNL

Editorialistul Gândul, CT POPESCU, susține că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu candidează la șefia PNL pentru a pierde. Pentru CT Popescu, Klaus Iohannis era mai bine dacă ar fi candidat la președinția țării.

"Candidatura domnului Ghișe este pentru efectul dramatic", a declarat CT POPESCU într-o intervenție la RTV. "Domnul Iohannis, dacă s-a hotărât să candideze, are niște date cum că va și câștiga această președinție. Nu candidează ca să piardă. Deci, vor merge liberalii pe această formulă cu Klaus Iohannis președinte al partidului și Crin Antonescu candidat la președinție. Nu este formula optimă, invers era mai bine după părerea mea", a continuat CTP.

Citește și: Klaus Iohannis candidează la șefia PNL. Se bate cu Ioan Ghișe. Ludovic Orban s-a retras

"Domnul Iohannis nu are experiență în conducerea partidului, nici n-a participat la viața partidului în ultimii ani foarte intens, a venit doar în anumite momente, în rest a stat la Sibiu. Nu a avut contacte cu baronii PNL din teritoriu, cu structurile partidului. Nu este foarte probabil că va reuși să controleze partidul în această perioadă. Dacă va fi și candidatul la președinție al PNL, atunci chiar că nu îl văd făcând față acestor două sarcini. 

Dacă va fi domnul Antonescu la președinție, Iohannis are posibilități mai reduse de a aduna voturi din partea dreaptă, cât și din partea stângă, și mă refer aici la electorat, nu la conducerile partidelor", a mai spus CT POPESCU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel