Cristian Ganea (FC Viitorul), acord final pentru transfer

Jucătorul de fotbal Cristian Ganea de la FC Viitorul va juca din vară la Athletic Bilbao.

Clubul spaniol de fotbal Athletic Club Bilbao şi FC Viitorul Constanţa au ajuns la un acord de principiu pentru transferul jucătorului Cristian Ganea la gruparea bască, începând cu data de 1 iulie 2018, a anunţat campioana României pe site-ul său oficial.

Ganea va semna pe trei sezoane cu Athletic Bilbao, cu opţiunea de prelungire a contractului pentru un sezon suplimentar. Ziarul AS relatează că jucătorul român va primi un salariu anual de 600.000 euro.

Cristian Ganea va fi jucătorul Viitorului până pe 30 iunie 2018, după ce a jucat 20 de partide şi a marcat 3 goluri în prima parte a campionatului.

Ganea, care poate juca atât ca fundaş stânga, dar şi ca mijlocaş stânga, a mai jucat în Spania, la RCD Mallorca, pe vremea când era junior, şi la Santanyí, după care a mai evoluat la ASA Târgu Mureş, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari şi FC Braşov.

"Orice jucător îşi doreşte la mai bine, într-un campionat mai puternic. Viaţa de fotbalist este una scurtă şi am şi eu o vârstă la care cred că ar trebui să plec. Multă lume spune că nu pot să joc la Bilbao, dar eu pot acolo pentru că îndeplinesc un anumit criteriu (...) Nu vreau să vorbesc mai multe, dar pot să joc acolo. Nu pot să spun care este acel criteriu, dar eu am jucat pentru ei. Sunt mai multe lucruri care mă leagă de ei. Eu cred că Spania este cel mai puternic campionat. Ar fi o onoare pentru mine să joc acolo, dar degeaba vorbim dacă momentan nu este nimic. Eu trebuie să demonstrez în continuare că sunt bun", a declarat Ganea zilele trecute.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel