Urmărește emisiunea live



Cristian Buican îi cere demisia lui Daniel Constantin. "Îl acuz public că…"

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Un președinte al PNL a lansat un atac dur la adresa președintelui PC și vicepremierului Daniel Constantin. 

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, susține că Daniel Constantin este iresponsabil și mincinos, o veritabilă vuvuzea a propagandei pontiste. 

"În urma declarațiilor domnului Daniel Constantin, președintele PC și vicepremier în Guvernul Ponta, legate de importanța strategică a autostrăzii Sibiu-Pitești, îl acuz public pe acesta de ipocrizie și minciună. Nu pot să nu remarc falsa îngrijorare a lui, legată de acest tronson de autostradă, în condițiile în care membrii cabinetului din care este parte au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a pune piedici repetate realizării proiectului. Ipocrizia de care dă dovadă acum când plânge de grija angajaților de la Dacia-Renault este în contradicție cu toate acțiunile Guvernului care, în mod constant, a întârziat și a anulat realizarea documentației pentru construcția tronsonului de autostradă din Coridorul Pan-European IV.

Îi reamintesc domnului Constantin că atunci cand eu am atras atenția, încă din anul 2013, asupra importanței autostrăzii Sibiu — Pitești, folosind aceleași argumente pe care acum le spune președintele PC, am fost acuzat pe nedrept de domnul Victor Ponta de populism și minciună. Dacă ar avea vreun pic de decență și obiectivitate, Daniel Constantin ar trebui să își dea demisia din Guvern și să părăsească actuala majoritate parlamentară, aflându-se în acest caz pe poziții divergente cu premierul", a declarat Cristian Buican. 

Președintele PNL Vâlcea a adăugat că "Daniel Constantin ne tratează pe toți cu dispreț și superioritate, crezând că avem memoria scurtă, lansând acuze fără acoperire și manifestând o falsă îngrijorare față de subiecte importante". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel