Crimă în stil mafiot la Slatina, comisă de un angajat nemulțumit. Copilul victimei, închis într-o cameră alăturată

O femeie de 37 de ani, din Slatina, a fost înjunghiată de un bărbat în propria casă, în timp ce copilul acesteia, în vârstă de 7 ani, a fost închis de criminal într-o altă cameră, transmite B1 Tv.

Bărbatul suspect în acest caz, în vârstă de 42 de ani, a fost prins de polițiști în trafic, în județul Vâlcea, și urmează să fie dus la audieri.

Autorul crimei ar fi un fost angajat nemulțumit, concediat recent de soțul victimei.

Copilul femeii a fost închis de ucigaș în altă cameră, în timp ce mama i-a fost înjunghiată de 5 ori. 

Femeia de 37 de ani a fost găsită moartă în sufrageria locuinţei ei. Soţul victimei a fost cel care a dat alarma. Bărbatul se întorcea de la o partidă de tenis cu piciorul. Omul a sunat la 112 şi a anunţat că fiul său a rămas închis în casă şi că soţia sa a păţit ceva şi nu îi răspunde la telefon.

Andrei Grigoriu, complice la crimă, concurent la "Românii au Talent". Valentin Jucan (CNA) sare la gâtul PRO TV. Vezi ce s-a întâmplat în noaptea crimei

Pompierii au folosit o scară pentru a intra pe fereastra apartamentului. Acolo au descoperit cadavrul femeii care zăcea într-o baltă de sânge. Într-o altă cameră era închis copilul de 7 ani al victimei.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi susţin că este doar o problemă de timp până când îl vor prinde pe criminal, mai ales că fiul victimei le-a furnizat deja suficiente date pentru identificarea criminalului. Acesta se pare că era un prieten al familiei îndoliate şi obişnuia să meargă în concedii cu cei doi soţi din Slatina. Recent însă, suspectul a fost concediat de la firma condusă de soţul victimei. Din acest motiv, acesta a ales să se răzbune pe fostul său patron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel