Urmărește emisiunea live


Crimă în direct pe Facebook. Ucigașul, scos din joc. Răsturnare de situație

Bărbatul care a postat pe Facebook o fotografie în care arată cum l-a ucis pe un pensionar a fost identificat și urmărit de poliția din Cleveland, anunță Fox News. 

Steve Stephens, criminalul de pe Facebook, s-a sinucis cu un foc de armă înainte să fie capturat de forțele de ordine, în Erie, Pennsylviania, după cu anunță The Erie Times-News.

Polițiștii au încercat să negocieze cu Stephens, prin telefonul mobil, dar acesta a refuzat să se predea.

Stephens l-a ucis pe Robert Godwin, un siderurgist aflat la pensie, după care, într-un video postat pe Facebook a dat vina pe fosta sa prietenă, spunând că despărțirea l-a împins la acte criminale. În video-ul postat pe Facebook criminalul îi spune victimei:” ea este de vină pentru ce o să se întâmple cu tine”. 

Se pare că victima a fost aleasă la întâmplare. Bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost împușcat în timp ce aduna doze de aluminiu, pentru a păstra mediul curat și a avea o ocupație, după pensionare. Bătrânul tocmai se despărțise de nepoții săi, cu care petrecuse de Paști. 

Criminalul, în vârstă de 37 de ani, a fost dat în urmărire națională. Stephens lucra în serviciile sociale, fiind consilier pentru tinerii care își caută loc de muncă.

Cunoscuții presupusului criminal spuneau că este un tip de treabă, dar are probleme cu jocurile de noroc și a fost nevoit să-și declare falimentul personal din această cauză. Din cauza pasiunii pentru pariuri ar fi fost părăsit și de fosta prietenă, scrie Fox News

Informațiile potrivit cărora Stephens ar mai fi comis și alte crime nu se susțin, potrivit datelor pe care le are până în prezent Poliția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel