Crima care a șocat Moldova. Ea este Ana-Maria, gravida de 19 ani, ucisă și aruncată într-o pădure, după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Cine e principalul suspect - Foto / Video

Foto: Pixabay, Facebook Ana-Maria Guja
Foto: Pixabay, Facebook Ana-Maria Guja

O tânără de 19 ani din Republica Moldova a fost ucisă și aruncată într-o pădure, după ce a urcat într-o mașină de ocazie.

Crimă șocantă în Republica Moldova. O tânără în vârstă de 19 ani, însărcinată în șase luni, a fost ucisă după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Fata fusese căutată timp de 8 zile de către familie și forțele de ordine, după ce a fost dată dispărută, iar în cele din urmă cadavrul i-a fost descoperit aruncat într-o pădure.

Cei dragi au văzut-o pentru ultima oară în data de 12 aprilie. Fata fusese surprinsă de camerele de supraveghere în acea seară, în jurul orei 21:00, când a urcat într-o mașină de ocazie. De atunci, a fost de negăsit. Se pare că tânăra a urcat într-o mașină de ocazie pentru că iubitul ei, pe care îl rugase să vină să o ia, nu a putut veni în acel moment după ea.

Foto: Facebook Ana-Maria Guja.

Mărturia iubitului tinerei

Acesta este angajat al sistemului penitenciar, în prezent șofer de taxi. Iubitul fetei a povestit că l-a rugat pe unul dintre prietenii lui să o ia cu mașina pe Ana-Maria, dar femeia ar fi urcat în cele din urmă într-o mașină greșită.

„Ea s-a supărat, mi-a închis, a zis că se pornește pe jos. Tot vorbind așa cu ea la telefon, a ajuns la semafor. I-am zis să aștepte, dar ea că nu, se duce mai departe. I-am spus să se oprească la oprire, că trimit o mașină să vină să o ia. A fost de acord. Repede am închis, l-am sunat pe un prieten și l-am rugat să meargă să o ia, să o ducă la cămin. După aceea i-am scris că vine imediat și să-mi scrie mesaj când se urcă în mașină. Tot în minutul acela îmi scrie: bine”, a declarat Ion Mocan, iubitul tinerei ucise, pentru Life MD.

Foto: Facebook Ana-Maria Guja.

Fata i-ar fi scris ulterior că a urcat în mașină, și deși iubitul ei și-a dat seama rapid că aceasta a greșit automobilul, atunci când a sunat-o aceasta nu i-a mai răspuns.

„La și 57 mi-a scris „bine”, la și 59 mi-a scris "m-am urcat". Peste vreo 5 minute, mă sună prietenul mei și îmi spune: "unde la oprire, că eu sunt aici și nu-i nimeni". Deodată am crezut că e o glumă”, a mai povestit tânărul.

Principalul suspect, fost polițist

Din acea zi nimeni nu a mai văzut-o vie pe Ana-Maria. Cadavrul ei a fost găsit într-o pădure de lângă Telenești câteva zile mai târziu. Camere de supraveghere l-au surprins și pe șoferul mașinii în care a urcat tânăra, iar acesta a fost ulterior identificat și reținut de polițiști, fiind acum principalul suspect în cazul aceste crime. Bărbatul ar fi fost polițist. Mai mult, el ar fi fost angajat, anterior, în sistemul penitenciar, scrie News Maker.

Procuratura Generală a Republicii Moldova a informat luni, 22 aprilie, că urmează să dispună expertiza biologică a hainelor tinerei ucise, a fragmentelor ridicate din automobilul și domiciliul persoanei suspecte, precum și expertiza chimică a solului din locul depistării corpului neînsuflețit și cea de pe suprafața încălțămintei victimei și a persoanei suspecte. Totodată, a fost dispusă expertiza medico-legală a corpului neînsuflețit al tinerei. Fostul polițist nu și-ar fi recunosc vina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel