Crima care a cutremurat Grecia. Gestul pe care-l face astăzi familia tinerei mame ucise

Crima care a cutremurat Grecia. Gestul pe care-l face astăzi familia tinerei mame ucise / Foto: Pixabay
Crima care a cutremurat Grecia. Gestul pe care-l face astăzi familia tinerei mame ucise / Foto: Pixabay

Familia tinerei mame Caroline Crouch este devastată de durere după ce femeia a fost ucisă cu sânge rece chiar de către soțul său.

Părinții lui Caroline Crouch, tânăra mamă omorâtă în Grecia chiar de către soțul său, solicită astăzi custodia completă a fiicei sale Lydia, în vârstă de 11 luni, scrie Daily Mail

David și Susan Crouch vor întreba un tribunal de familie din Atena dacă o pot îngriji pe nepoata lor Lydia, după ce micuța a rămas orfană. Avocatul lor a declarat ieri că cuplul, care locuiește pe insula greacă Alonissos, vrea să primească copilul pentru a-l crește. Se întâmplă în timp ce poliția a lansat imagini cu „scena crimei” în care Caroline, în vârstă de 20 de ani, a fost ucisă de soțul său, pilot de profesie, Babis Anagnostopoulos. Filmarea arată ușile din spatele casei, despre care bărbatul susese la început că au fost sparte de către mai mulți hoți.

VEZI ȘI: Începe bătălia pentru custodia fetiței Carolinei Crouch. Pilotul care și-a omorât soția, huiduit: Să putrezească în închisoare!

Avocat: Nu poți da copilul părinților unui criminal

Avocatul familiei Crouch, Thanassis Harmanis, a declarat că David și Susan vor depune cerere pentru a avea grijă de nepoata lor și că micuța nu poate fi lăsată cu familia bărbatului. 

„Nu poți da copilul părinților unui criminal.”, a spus el pentru The Sun

La începutul acestei săptămâni, cuplul a promis că va cere custodia Lydia și va asigura „amintirile mamei sale vor trăi pentru totdeauna”.

„Și eu și Susan ne vom petrece restul vieții asigurându-ne că avem dreptate și ne asigurăm că fiica ei mică Lydia este adusă cu toate avantajele pe care i le putem oferi și că amintirile mamei sale trăiesc pentru totdeauna.", a spus tatăl Carolinei Crouch.

Familia criminalului, reacție



Părinții lui Anagnostopoulos au grijă de Lydia acum, dar au spus că vor să fie de acord cu termenii și că vor respecta decizia instanței. Nu este de mirare că familia tinerei ucise se luptă cu dinții pentru custodia nepoatei lor. Acestuia au rămas șocați atunci când au aflat că ucigașul fiicei lor este chiar soțul ei, mai ales că bărbatul, până să recunoască crima, a dat impresia că este profund afectat de moartea soției sale, despre care spunea că a fost omorâtă de mai mulți hoți.

Reamintim că individul a înscenat inițial un jaf și a încercat să ascundă oribila crimă, dar a fost dat de gol de aparatele inteligente din casă, iar ulterior a recunoscut că el a sufocat-o pe Caroline Crouch. Motivul invocat de el este faptul că femeia ar fi vrut să îl părăsească și să plece împreună cu fiica lor în vârstă de 11 luni.

VEZI ȘI: Crima care a șocat Grecia, răsturnare de situație. Soțul criminal, dat de gol de aparatele inteligente din casă, a recunoscut tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel