Crima care a șocat Grecia, răsturnare de situație. Soțul criminal, dat de gol de aparatele inteligente din casă, a recunoscut tot

Ultimele clipe din viață ale tinerei mame Caroline Crouch, înregistrate de ceasul inteligent de la mână / Foto: Pixabay
Ultimele clipe din viață ale tinerei mame Caroline Crouch, înregistrate de ceasul inteligent de la mână / Foto: Pixabay

Apar noi detalii în cazul morții tinerei mame Caroline Crouch, despre care se crezuse inițial că a fost omorâtă de mai mulți hoți.

Ceasul inteligent purtat de tânăra mamă din Grecia ucisă de soț, care a înscenat apoi un jaf ca să scape nepedepsit, a arătat exact momentul morții Carolinei Crouch, scrie The Sun. Femeia a fost omorâtă în somn, sufocată cu o pernă și strânsă de gât.

Ritmul cardiac al lui Caroline Crouch a crescut în timp ce soțul ei a sufocat-o cu perna, au stabilit anchetatorii, după ce au analizat datele înregistrate de ceasul inteligent pe care femeia de 20 de ani îl purta la mână. Pulsul ei s-a dublat când a fost atacată de soțul ei, pilotul Babis Anagnostopoulos, potrivit raportului medico-legal. Astfel, ora decesului a fost stabilită ca fiind între 04:05 și 4:11, în dimineața de 11 mai. Raportul legistului dezvăluie că, cu câteva minute mai devreme, la 3.58 dimineața, pulsul femeii indica faptul că aceasta dormea profund. Caroline avea mai multe vânătăi pe buze și pe limbă, posibil cauzate de un obiect ascuțit, se precizează în raportul medico-legal.

Caroline Crouch avea centura neagră la karate

Pilotul, în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că și-a ucis soția după ce aceasta l-a amenințat că îl va părăsi și că va pleca împreună cu fiica lor. Babis Anagnostopoulos este ținut în prezent în izolare în arestul poliției, iar anchetatorii continuă să-l interogheze. La cea de-a doua audiere, el le-a povestit polițiștilor cum soția lui se zbătea sub greutatea corpului său, în timp ce o sufoca cu perna. Anchetatorii aflaseră anterior că tânără se luptase cu el timp de zece minute înainte de a muri. Caroline Crouch avea centura neagră la karate, dar nu a reușit să scape din mâinile soțului său.

În mărturisirea sa, pilotul a mai povestit că după ce a ucis-o, a reușit să se lege singur de pat, de mâini și de picioare, înscenând apoi un jaf, pentru a scăpa de consecințele faptei sale.

Timp de o lună de la crimă, el a susținut că atât el cât și soția lui au fost victimele unei bande de hoți albanezi, care au intrat peste ei în casa lor din Glyka Nera, lângă Atena. Individul și-a ucis chiar și câinele familiei pentru a fi cât mai credibil. El s-ar fi gândit întâi să scape de cadavru, dar apoi i-a venit ideea cu jaful. Inițial anchetatorii au crezut acest scenariu, dar mai apoi bărbatul a fost dat de gol de gadgeturile din casă, telefonul, aplicația de pedometru, ceasul inteligent și chiar de camera de luat vederi pe care o dezactivase.

VEZI ȘI: Crima care cutremură GRECIA: Mamă, ucisă lângă bebelușul ei, de trei hoți. Recompensă de 300.000 de euro pentru informații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel