Creșterea pensiilor, în pericol. Marius Budăi, după anunțul lui Ludovic Orban: "Nu există aroganță mai mare"

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi a transmis un mesaj după ce Ludovic Orban a anunțat că majorarea pensiilor cu 40 % de la 1 septembrie nu este sigură. 

"Sunt extrem de trist. Nu există aroganță și nepăsare mai mare la un guvern. Am început să cred că atunci când a fost guvernul Boc-Băsescu nu am văzut nimic din ce vom vedea acum, au fost mici copii. După ce că nu sunt capabili să găsească soluții pentru ridicarea nivelului de trai al românilor, acum guvernul 'nu am bani' reprezentat de domnul Orban este și arogant și ne spune pe față: 'v-am prostit în alegerile parlamentare, vă mai prostesc un pic până trec și anticipatele și apoi nu îmi mai pasă de voi'. La un moment dat domnul Orban avea patru soluții despre cum să nu mărească alocațiile și nici una despre cum să le mărească. Din păcate, domnul Orban nu reușeste sau nu vrea să reușească să facă nimic pozitiv pentru cetățenii români și este o lovitură mare pentru seniorii acestei țări," a spus Marius Budăi la Antena 3. 

Reamintim că în această dimineață, premierul Ludovic Orban a anunțat că majorarea cu 40% a pensiilor, de la 1 septembrie, nu este 100 % sigură. El a menționat că totul va depinde de creșterea economică.

Citește și Pensii mărite. Ludovic Orban: "Nu e 100% sigur. Cine promite dublarea pensiilor, nu e luat în serios"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel