EXCLUSIV  Credeați că ați scăpat? "Ei bine, NU" Vești PROASTE pentru o ZODIE. "Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în traistă"

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Suntem în plină perioadă de Marte Retrograd. Ce înseamnă acest lucru pentru o zodie în această săptămână, explică Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

"Faptul că Soarele iese din Balanță, intră în Scorpion, vă dă senzația că puteți să respirați puțin din punct de vedere relațional. Vă ziceți că : "Lasă că am scăpat și de data asta, nu mai trebuie să discut chestia." Ei bine, nu. Faptul că Venus face aceste trigoane minunate, e adevărat peste tot pe unde ați citit trognul e un aspect minunat, vai trigon. NU. Trigonul este bun, dar Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. Eu v-aș recomanda să nu amânați problemele din relație la începutul acestei săptămâni. Mă refer atât la cea amoroasă, cât și la cea profesională.

V-aș ruga să aveți încredere în sine, să nu mai fugiți și să vă asumați , să vă puneți limite și să discutați cu persoanele cu care aveți de discutat. Să nu uităm că din punct de vedere profesional mai sunt chestii de rezolvat și veți avea impresia că lucrurile merg prea încet, și nu mai suportați, nu mai puteți. Până la sfârșitul anului așa va fi, lucrurile vor decurge încet. Vă este frică că nu mai sunteți stăpânii, dar eu zic că nu ar trebui să vă fie dacă nu vi s-a spus ceva concret în acest sens." le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Berbec. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel