CPP - modificare Parlament. Codrin Ștefănescu: Cu asta am spus tot!

Roxana Neagu / 19 iun 2018 / 16:53 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Codrin Ștefănescu reacționează vehement la adresa celor care fac declarații dure față de modificarea Codului de Procedură Penală. 

”Grupul securist din aşa-zisa opoziţie a devenit pur şi simplu isteric după modificările aduse Codului de Procedură Penală. Pentru că, să declari printre urlete şi injurii că modificările aduse de Parlament sunt bune numai pentru infractori, reprezintă forma cea mai pură şi cea mai gravă a propagandei de tip bolşevic pe care aceste personaje o promovează de ceva timp în spaţiul public.

Cioloș, ipocriziei, lipsă de logică

Iar Cioloş, aliatul PNL+USL, atinge noi culmi ale ipocriziei, lipsei de logică şi a slujirii absolute a Statului Paralel. Mesajul său „majoritatea PSD-ALDE a abuzat de drepturile oferite de democraţie, agresând Codul de Procedură Penală" se adaugă celor promovate de corul istericilor iubitori şi susţinători ai abuzurilor. Adică, tocmai tehnocratul preferat al lui Iohannis ţipă astăzi? Cel care, într-o singură noapte, fără dezbatere publică şi într-o manieră absolut obscură, a modificat prin ordonanţă de urgenţă nu mai puţin de 151 de articole ale Codului de Procedură Penală?

Comportament aberant

De aceea, ţinând cont de comportamentul aberant şi iraţional al unor „portavoci" ale Statului Paralel, din Parlament, dar şi din afara lui, trebuie făcute următoarele menţiuni: parlamentarii au readus legalitatea și normalitatea în Codul de Procedură Penală. Majoritatea PSD – ALDE a asigurat o dezbatere transparentă, extrem de clară şi consistentă a Codului de Procedură Penală, respectând în integralitate procedura de adoptare. În noua sa variantă, Codul de Procedură Penală garantează respectarea tuturor drepturilor procesuale în conformitate cu rigorile europene în materie și pune astfel capăt abuzurilor. Iar modificările adoptate răspund cerinţelor Curții Constituționale, CEDO şi directivelor europene, dar mai ales respectării drepturilor fundamentale ale omului.

Şi cu asta am spus tot!” a declarat Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24