Cozmin Gușă: Adrian Năstase m-a eliminat din PSD

Cozmin Gușă / Captură KanalD
Cozmin Gușă / Captură KanalD

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre cine și cum l-a eliminat din PSD.

Cozmin Gușă a dezvăluit la emisiunea lui Denise Rifai de la KanalD că a fost eliminat din PSD, indirect, de Adrian Năstase.

Întrebat „Cine v-a eliminat din PSD?” la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cozmin Gușă a răspuns că „în mod indirect, Adrian Năstase.”, explicând că „Adrian Năstase m-a trădat și, dacă este să-i reproșez, doar asta îi reproșez.”

„Eram totuși un băiat de 33 de ani, el era un bărbat de 53 de ani... M-a trădat! Eu am acceptat să-l contra-candidez pe Băsescu, dar el, la presiunea lui Dan Ioan Popescu, Mitrea, Hrebenciuc, a vrut să-mi ia funcția de secretar general și să mă pună prefect în subordinea politică a lui Dan Ioan Popescu, tocmai ca să mă „castreze”. Dan Ioan Popescu avea relații subterane de afaceri și de orice fel, servicii secrete, cu Băsescu. Șeful meu din partid era prieten cu Băsescu, practic mă oferea pe tavă marinarului. M-am supărat și am demisionat.”, a povestit Cozmin Gușă la Kanal D. 

Gușă: Cred că m-am răzbunat prea aspru

De asemenea, Cozmin Gușă a precizat că prim-ministrul de atunci, Adrian Năstase, a spus presei „cam ce a dorit”. Au urmat și alte lucruri făcute de Năstase împotriva lui, a adăugat Gușă, menționând că apoi s-a răzbunat „prea aspru” pe el. 

A mai făcut și alte lucruri împotriva mea, fapt care m-a determinat apoi să mă răzbun pe el și cred că m-am răzbunat prea aspru. În 2004 am fost șeful de campanie al lui Băsescu și așa a pierdut Adrian Năstase funcția de președinte al României.

Așadar, în încheiere, Cozmin Gușă a subliniat că Adrian Năstase a fost cel care l-a eliminat din PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel