Cozmin Gușă: Adrian Năstase, mai pensionar decât Traian Băsescu

Consultantul politic, Cozmin Gușă, apreciază drept "nostalgică" atitudinea lui Adrian Năstase față de scandalul politic în care este implicat premierul Victor Ponta, fiind "chiar mai pensionar decât Traian Băsescu", deoarece ar dori să aibă un rol în continuare în PSD.

"Adrian Năstase joacă propria carte în PSD și nu își dorește ca în vreun moment să fie considerat că nu ar fi de partea lui Victor Ponta, așa cum Victor Ponta nu a fost de partea lui. Este nostalgic și ar dori să aibă un rol în continuare, dar și-a dat seama că dacă ar veni cu un mesaj reformist, s-ar așeza împotriva intereselor partidului. Îmi pare rău, Năstase este chiar mai pensionar decât Traian Băsescu și de la acel om care era în stare să scoată raționamente riguroase, a ajuns la aceste mingicăreli care îi erau caracteristice și atunci, dar erau dublate și de altceva", a declarat Cozmin Gușă, marți la Realitatea TV.

Victor Ponta: "Voi demisiona dacă voi fi condamnat de un judecător"

De asemenea, consultantul politic a critict slaba activitate civică a cetățenilor, "în condițiile în care au un sentiment de insatisfacție și de nesiguranță cu un astfel de premier", considerând că sunt mult pentru veseli pentru condiția lor.

"Mai avem un sindrom pe care l-aș acuza: "cetățeni veseli, țară tristă". Am aterizat aseară, la București, și am observat la taximetriști, la oamenii cu care m-am întâlnit în aeroport, o mare fervoare, "domnule Gușă, jos Ponta, să plece", dar o slabă activitate civică, în condițiile în care au un sentiment de insatisfacție și de nesiguranță cu un astfel de premier", a mai spus Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă, despre Victor Ponta: A dovedit că poate să fie lider. Ce spune despre Emil Boc și MRU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel