Costel Enache, pe făraș! Hermannstadt își caută un nou antrenor

Iuliu Mureşan a anunțat că vor rezilia contractul cu Costel Enache.

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului Hermannstadt, a declarat, luni, pentru Agerpres, că antrenorul Costel Enache va rezilia contractul cu gruparea sibiană şi că până marţi urmează să fie ales unul dintre cei 8 tehnicieni pe care îi are în vedere pentru conducerea băncii tehnice.

"Costel Enache nu s-a răzgândit, acum e în drum spre Sibiu, pentru că a fost până acasă, şi vom discuta pentru a rezilia contractul. El a anunţat clar în faţa echipei că demisionează, nu se mai pune problema să rămână. Avem o listă de 7-8 antrenori pe care i-am dori, dar nu-i pot anunţa acum. Sper ca până mâine, poate chiar deseară, să putem anunţa numele noului antrenor", a declarat Mureşan.

După înfrângerea suferită de Hermannstadt, sâmbătă, pe teren propriu, cu FC Botoşani, Costel Enache a anunţat că intenţionează să demisioneze, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă.

După 11 etape, FC Hermannstadt se află pe poziţia a 12-a în clasamentul Ligii 1, cu doar 11 puncte.

În vârstă de 46 de ani, Costel Enache a mai antrenat în cariera sa Ceahlăul Piatra Neamţ, CSMS Iaşi, FC Botoşani şi Astra Giurgiu şi a fost şi selecţionerul echipei naţionale de tineret a României între 2015 şi 2017. În vara acestui an, Enache a fost aproape de a semna un contract cu FCSB, ca înlocuitor al lui Vergil Andronache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel