Coronavirus - Mii de medici militari, trimiși la noul spital din Wuhan

La noul spital construit în oraşul Wuhan din cauza epidemiei cu coronavirus vor fi detașați peste o mie de medici militari.

Armata chineză va trimite 1.400 de cadre medicale ale forţelor armate pentru a trata pacienţii la noul spital construit în oraşul Wuhan, focarul epidemiei de coronavirus, a informat duminică agenţia de presă chineză Xinhua, relatează Agerpres.

Începând de săptămâna viitoare, personal al Armatei de Eliberare a Poporului şi universităţilor armatei şi forţelor aeriene şi navale va fi repartizat la Spitalul Huoshenshan, unde sunt internaţi pacienţi infectaţi cu coronavirus, a precizat Xinhua.

De asemenea, la noul spital, cu o capacitate de 1.000 de paturi, au fost alocaţi experţi în domeniul prevenirii şi controlului epidemiilor, a menţionat sursa citată.

Autorităţile chineze au anunţat duminică că numărul deceselor confirmate provocate de coronavirus în China a ajuns la 304 morţi. Totodată, Filipine a anunţat duminică primul deces în afara Chinei a unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel