Copil împușcat din GREȘEALĂ de un polițist, la Tulcea. Glonțul ar fi ricoșat. Care e starea minorului - UPDATE

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un copil a fost împușcat de un polițist, la Tulcea.

UPDATE: Care e starea copilului

Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), Ali Kilo Salah Eddin, a declarat, pentru Agerpres, că minorul se află în stare stabilă şi a fost transferat la Spitalul de Pediatrie din oraşul Galaţi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a anunţat, sâmbătă seara, că poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Tulcea, în timp ce îşi desfăşurau activităţile de serviciu pe raza localităţii Turcoaia au încercat să oprească în trafic un conducător auto care nu deţinea permis de conducere, dar acesta a fugit.

Știrea inițială

Un copil în vârstă de 13 ani a fost internat sâmbătă la Spitalul orăşenesc din Măcin, judeţul Tulcea, după ce a fost rănit de un glonţ tras de un poliţist care urmărea un şofer care conducea fără permis.

"În cursul zilei de 11 decembrie a.c., un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Serviciul Rutier, a sesizat prin apel 112 un incident produs pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea.

În fapt, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Tulcea, în timp ce își desfășurau activitățile de serviciu pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea, ar fi oprit în trafic un conducător auto, care nu deținea permis de conducere. Acesta a fugit de la locul opririi în trafic.

Aflați în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști a efectuat focuri de avertisment în plan vertical și ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei unui membru inferior.

De asemenea, în urma focurilor de armă, unul dintre gloanțe ar fi ricoșat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică.

A fost solicitat sprijinul echipajelor de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale celor două persoane în cauză.

Din cercetări, a reieșit ca bărbatul urmărit a mai fost cercetat pentru conducere fără permis, de asemenea, astăzi, la momentul opririi în trafic, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări", informează IPJ Tulcea.


Citește și: "I s-a spus că va merge în IAD!" Un copil de 12 ani, hărțuit de colegii de clasă, s-a sinucis: Noi am crezut că nu-i pasă

Mircea Coșea, avertisment. Când vine criza în România: Atunci va fi vizibilă! Se anunță scumpiri de 15-20%, am suspiciuni pentru 2022

”Şi noaptea asta va trece". Ciachir, lecția despre TIMP primită la 20 de ani care se aplică și AZI: Mi-a atras atenţia, turnându-mi parcă acid sulfuric în urechi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel