Copil de 5 ani, în stare GRAVĂ după ce a băut dezinfectant pentru OI în loc de suc

Un copil se zbate între viață și moarte.

Un copil de 5 ani din Untești, județul Vaslui se zbate între viață și moarte după ce a băut insecticid pentru blana oilor.

Copilul a fost lăsat nesupravegheat și a băut din sticla în care, cel mai probabil, ar fi crezut că este suc.

Mama lui este cea care l-a găsit inconștient, și a sunat urgent la 112.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili în ce împrejurari s-a petrecut nenorocirea și dacă părinții vor fi trași sau nu la răspundere.

Ce spune SAJ Vaslui. Copilul a fost transferat la Iași

“Ambulanţa Bârlad a intervenit la Unţeşti pentru un băiat în vârstă de 5 ani, intoxicat accidental cu o soluţie pentru deparazitarea oilor. Acesta se pare că a confundat sticla cu soluţie toxică cu una de suc. Copilul a fost găsit inconştient, instabil hemodinamic şi respirator. Copilul a fost stabilizat şi transportat la Spitalul municipal de Urgenţă Bârlad”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, potrivit stirileprotv.ro.

Medicii de la spitalul Bârlad au decis transferul copilului la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sfânta Maria” din Iaşi pentru tratament de specialitate.

Cazul celor doi copii din Vaslui aflați la un pas de moarte în timp ce făceau baie acasă

La finalul anului 2020, doi copii, fraţi, din localitatea vasluiană Paparnița, în vârstă de 9 și 13 ani, au fost la un pas de moarte după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon și gaz metan, în baia locuinței.

Cei doi copii au fost lăsați de mama lor în cadă, apa fiind încălzită cu un duș instant, racordat la o butelie GPL. După un timp, când a mers să-i scoată, femeia i-a găsit în stare de inconștiență. Îngrozită de ceea ce s-a întâmplat, femeia a cerut ajutor la 112.

Echipajele de la SMURD trimise la fața locului au început manevrele de resuscitare. Din fericire, după ce li s-a administrat oxigen, copiii și-au revenit.

Din primele informații, cei doi băieți s-ar fi intoxicat din cauza scăpărilor de gaze, dar și aerisirii insuficiente a încăperii. Politiștii au inceput o anchetă în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel