SĂRBĂTORI. Ce a făcut un copil de 7 ani în prag de Sărbători

Un copil în vârstă de șapte ani a reușit să impresioneze pe toată lumea cu gestul său emoționant în prag de sărbători. Acesta a ajutat mai multe persoane care nu sunt la fel de norocoase ca și el.

Potrivit BBC, un băiețel în vârstă de șapte ani a emoționat o lume întreagă cu gestul său. Cu câteva zile înainte de Ajun, Jacob le-a oferit o mână de ajutor persoanelor fără adăpost. Acesta a avut o singură dorință, aceea fiind ca Moș Crăciun să vină și la oamenii nevoiași, astfel a strâns mai multe daruri pentru aceștia.

Băiatul a făcut mai multe pachete cu sticle cu apă, conserve, produse cosmetice și multe altele. 

„Când am ajuns acasă, am urcat direct în casă și am scris o scrisoare cu lucrurile pe care mi le doresc și am făcut 10 pachete", a declarat copilul.

Mai multe persoane care au fost impresionate de gestul copilului au reușit să strângă 3.000 de lire și sute de produse donate. Alături de copil au fost și părinții acestuia, care au donat toate cadourile persoanelor lipsite de adăpost. 

Videoclipul prin care a reușit copilul să se facă remarcat prin această poveste, a strâns aproximativ 4 milioane de vizualizări. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel