Contul de Twitter al lui Donald Trump, spart. Hackerul nu va fi pedepsit

Un hacker olandez a spart contul de Twitter al lui Donald Trump, însă nu va fi pedepsit de autorităţi. 

Olandezii spun că hackerul doar a ghicit parola președintelui american și că nu a întreprins acțiuni malițioase în momentul în care a intrat pe contul acestuia, așa că nu va fi pus sub acuzare.

Presa olandeză scrie că Victor Gevers a reușit să se logheze cu contul de Twitter al lui Donald Trump în data de 16 octombrie, după ce a ghicit parola ca fiind „maga2020!”, acronimul sloganului de campanie de la alegeri al acestuia – „Make America Great Again”.

În octombrie, Gevers a făcut public faptul că se poate loga cu contul lui Donald Trump după ce i-a ghicit parola și a spus că președintele nu folosește măsuri de securitate precum autentificarea în doi pași. El spune că a putut să citească mesajele personale ale președintelui american sau să schimbe elemente ale profilului său, conform Forbes. Casa Albă a dezmințit apăsat informațiile cu privire la spargerea contului lui Trump, iar Twitter a precizat că nu a descoperit elemente care să le dea de bănuit că altcineva ar fi accesat contul, scrie digi24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel