EXCLUSIV  Consultaţii în timpul stării de urgenţă. Dr. Marţian (SANADOR): Cum intri în legătură cu medicul

Doctorul Bogdan Marțian, șeful Clinii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, a anunţat că, în contextul restricţiilor impuse de starea de urgenţă, spitalul la care activează a lansat posibilitatea consultaţiilor online, pentru ca pacienţii să afle dacă trebuie sau nu să meargă pentru o consultaţie fizică.

Într-un interviu acordat DC News, dr. Bogdan Marțian a explicat că Spitalul Clinin Sanador a implementat, ca urmare a restricţiilor impuse de starea de urgenţă, un sistem de consultaţii online pentru pacienţi. Medicul a arătat că, astfel, oamenii intră în contact cu medicul prin intermediul internetului, iar acesta din urmă îşi poate da seama dacă este nevoie ca pacientul respectiv să vină de urgenţă la spital. 

Sanador

"SANADOR s-a gândit, pentru pacienţii care nu ştiu dacă trebuie sau nu să ajungă la spital, în condiţiile actuale, la instituirea unor consultaţii online. Noi suntem de serviciu la aceste consultaţii online pe rând, iar acolo, putem conversa live prin internet cu pacienţii care ne spun ce patologie au, ne spun ce simptomatologie au, eventual şi ce investigaţii au făcut iar noi le spunem dacă, pentru patologia sau simptomatologia pe care o au este necesar să vină la spital, cât de repede trebuie să vină pentru o consultaţie.

Pentru că există simptomatologii care pot reprezenta mai multe boli, unele grave, altele mai puţin grave dar care trebuie, după aceea, confirmate printr-o consultaţie fizică, pentru a ne da seama despre existenţa unei patologii şi despre gravitatea ei", a explicat dr. Bogdan Marţian.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel