Constanţa: Şofer rănit şi preluat de un elicopter SMURD

Şoferul unei autoutilitare a fost rănit şi preluat de un elicopter SMURD după ce, vineri, pe DN 22C, la intrarea în localitatea Faclia dinspre Medgidia, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet din beton de pe marginea drumului, partea din faţă a autovehiculului fiind practic secţionată longitudinal.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Dobrogea', pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoutilitarei au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Cernavodă, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

'În data de 07.06.2019, ora 13:23, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 22C, în localitatea Faclia, dinspre localitatea Mircea Vodă către Cernavodă, iar la ieşire din localitatea Faclia, pe fondul neatenţiei în conducere, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod', a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, conducătorul auto a suferit traumatisme la membrele inferioare şi torace, fiind transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Autoutilitara aparţine unei firme din Medgidia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel