Consilieri Klaus Iohannis: Noi nume pe lista pentru Cotroceni, pe surse, din PNL

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, va merge la Palatul Cotroceni cu o echipă de consilieri pe care încă nu a anunțat-o. O listă cu noi nume de posibili consilieri ai lui Klaus Iohannis a apărut în presă, pe surse.

Conform unor surse din PNL citate de evz.ro, sunt selectați deja consilieri pentru zona de analiză și strategie politică și pentru zona economică.

Printre cei care ar fi fost deja agreați de președintele ales al României s-ar afla Dan Mihalache - pentru zona de analiză și strategie politică, Cosmin Marinescu - pentru zona economică și Andrei Muraru, istoric și fost președinte al IICCMER.

Pentru postul de consilier pe probleme de politică externă, Klaus Iohannis ar aștepta "o recomandare" din partea senatorului Mihai Răzvan Ungureanu.

Citește și: Cum l-a șocat Iohannis pe Felix Tătaru: "Eram debusolați"

Alina Mungiu Pipidi, nominalizată anterior tot pe surse, a negat o posibilă numire printre consilierii noului președinte (vezi aici detalii).

O altă "recomandare" de consilier prezidențial ar putea veni din partea europarlamentarului Eduard Hellvig. Acesta fusese inițial considerat unul din favoriții lui Klaus Iohannis, dar a anunțat că nu va face parte din structura noii Administrații Prezidențiale.

Citește și: Eduard Hellvig spune că nu va face parte din echipa de consilieri ai lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel