Felix Tătaru, strategul lui Klaus Iohannis, despre momentele de foc din campanie: "Eram debusolați"

Felix Tătaru, strategul lui Klaus Iohannis, a vorbit despre momentele delicate din timpul campaniei electorale și a explicat cum au fost rezolvate acestea.

Prompterele din Piața Victoriei

Unul din momentele dificile s-a petrecut chiar în debutul campaniei electorale, în timpul lansării candidaturii, din Piaţa Victoriei.

"A încercat cu prompterul. A avut o barieră, probabil. După, la al doilea, al treilea eveniment a fost foarte fain. Pur şi simplu a zis: 'Uitaţi, am speech-ul aici, dar, de fapt, am venit să vorbesc cu voi'", a relatat Felix Tătaru, într-un interviu acordat Digi24.

"Ghinion!"

O altă situaţie delicată din cursa pentru Cotroceni a fost generată de celebra replică "Ghinion!", pe care Klaus Iohannis a avut-o în timpul unui interviu.

"Când a spus faza cu ghinionul ... . Și eram acolo. Nu am înțeles ce se întâmplă. Nu-mi venea să cred. Niciodată, nici în intimitate, nu l-am văzut vorbind așa. Şi pentru dânsul a fost delicat. Şi pentru mine. Eram, după emisiune, debusolaţi", a continuat Felix Tătaru.

Vezi și: Fotografie de colecție: Klaus Iohannis, "cerșind câte un bănuț" la Sibiu

Dezbaterile electorale

Strategul lui Klaus Iohannis nu poate uita nici reprezentaţia acestuia din timpul primei dezbateri electorale, când candidatul ACL s-a hotarât în ultima clipă să participe la confruntarea cu Victor Ponta.

A doua zi, Felix Tătaru a avut o întâlnire de urgenţă cu Klaus Iohannis, pentru a-l pregăti pentru cea de-a doua dezbatere televizată.

"Să nu mă înţelegeţi greşit! 'Pregătit' nu înseamnă cine ştie ce chestie, exerciţii nu ştiu de care. Pur şi simplu, să-ţi iei un timp de câteva ore şi să te aduni şi să te gândeşti la toate lucrurile pe care noi aveam timp să le pregătim. Am stat cu el, am spus glume, replicile ... . La sfârşit mi-a şi spus: 'Vă rog să-mi spuneţi un banc!'. Mă rog, nu i-am spus un banc, i-am arătat un filmuleţ de pe net care l-a binedispus", a mai dezvăluit Felix Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel