Congresul UDMR, în septembrie 2021, cu prezență fizică. Kelemen Hunor, anunț oficial

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Congresul UDMR se va desfășura pe 17 septembrie.

Congresul UDMR va avea loc la data de 17 septembrie 2021, cu participarea a 846 de persoane, cu prezență fizică, a anunțat, vineri, 28 mai, președintele UDMR, Kelemen Hunor.

„În ședința online de astăzi (n.r. vineri, 28 mai) a Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) am pregătit Congresul din acest an al Uniunii. Congresul UDMR va avea loc pe 17 septembrie cu participarea a 846 de persoane, cu prezență fizică, iar locul de desfășurare propus de noi este Sângeorgiu de Mureș. La CRU am decis că revine Congresului sarcina să stabilească direcția strategică a UDMR pentru următorii doi ani în ceea ce privește activitatea noastră din Guvern, Parlament și administrații locale”, a anunțat Kelemen Hunor.

Conform acestuia, participanții la ședința CRU au fost de acord că decizia de acum 150 de zile, prin care Uniunea și-a asumat participarea la guvernare, a fost una corectă.

Președintele UDMR a anunțat că PNRR va fi prezentat Comisiei Europene pe 31 mai

„Avem o echipă bună, miniștrii UDMR performează, cu toții ne-am asumat până acum un rol important în gestionarea pandemiei, dar și în pregătirea Planului de Redresare și Reziliență (PNRR). Planul este unul echilibrat, îl vom prezenta oficial Comisiei Europene pe 31 mai. (...) Pe de altă parte, România nu va fi singura și nu ultima țară care va depune Planul de Redresare și Reziliență în această perioadă, și alte 8-9 state membre au ales sfârșitul lunii mai pentru acest demers”, a mai anunțat Kelemen Hunor, notează Mediafax. 

Hunor, precizări despre vârsta de pensionare

În altă ordine de idei, vicepremierul Kelemen Hunor a declarat, recent, că în coaliţie nu există, în acest moment, discuţii despre creşterea vârstei de pensionare, ci despre o nouă lege pentru a face sistemul „sustenabil şi echilibrat”. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel