Congres PSD. Pe cine votează Ciolacu: Am și o explicație

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu, deputat PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor a anunţat ce decizie a luat în privinţa votului de la congresul PSD de sâmbătă, 29 iunie. 

Marcel Ciolacu a fost invitatul lui Mihai Gâdea la emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3. Întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă va ajunge şi preşedinte ales al PSD, Marcel Ciolacu a declarat:

"Categoric da şi o să îi dau şi votul meu. S-au spus multe despre PSD dar niciodată că guvernează greşit, prost, anacronic. Iar cele mai bune guverne ale PSD, fără doar şi poate au fost Guvernul Năstase şi Guvernul Victor Ponta. În ambele cazuri, premierii erau şi preşedinţi de partid. După înfrângerea de la europarlamentare, principala armă de a demonstra că PSD e capabil şi determinat să conducă această ţară nu rămâne decât guvernarea.

Deschiderea la legi, la o altă viziune în Parlament a început să se vadă. Ne mai rămâne să facem ce trebuie şi la Guvern. În întâlnirea de la Neptun am intervenit şi i-am spus doamnei prim-ministru că o să îi acord votul meu, cu o mare rugăminte: ca a doua zi după congres să nu mai ţină cont de nimeni şi de niciun lider local şi să facă ordinea necesară în Guvern, ca să arate mai transparent şi mai competent".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel