CONFRUNTARE Chirieac - Ciuvică la Antena 3 în emisiunea Danei Grecu

Invitații Danei Grecu la emisiunea Adevăruri de viață au fost Bogdan Chirieac, analist politic și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice (GIP). Jurnalista i-a întrebat ce dorințe au pentru 2018.

Analistul politic Bogdan Chirieac a zis că își dorește ca războiul româno-român să se termine.

"Vreau să se încheie, odată pentru totdeauna, războiul româno-român, altfel nu putem construi nimic și în plan general, și în plan personal. O națiune aflată în război, cum este România astăzi, nu are un viitor real. Toate lucrurile sunt puse la frigider. (N.r. - Mi-ar fi plăcut) să mă cert cu domnul Ciuvică din cauza faptului că s-a făcut autostradă la Alexandria înainte de autostrada Iași - Târgu Mureș. Erau subiecte de discutat. Vedeți că toată chestiunea patinează... cine pe cine arestează... etc", a zis Bogdan Chirieac.

[citeste si]

"Dorința mea este să nu se termine războiul româno-român pentru că eu cred că oamenii care au făcut mizerii în ultimii 10 - 12 ani ar trebui să plătească totuși, de la Băsescu și securiștii lui și ăștia care au făcut ororile acestea timp de 12 ani... eu mi-aș dori să plătească! Că s-ar putea să nu mi se îndeplinească dorința... este altă treabă", a zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel