Conferință CNMR. Cumpănașu, despre transformarea celui mai mare ONG în partid politic

Alexandru Cumpănaşu a vorbit la Conferința Națională a CNMR despre transformarea ONG-ului într-o formațiune politică.

"Nu ai cum să pui universităţi, instituţii, academii să formeze un partid politic. (...) Lăsaţi-i să vorbească, pentru că nu e singurul lucru pe care îl veţi auzi de la oameni cărora, neştiind despre ce e vorba, le este teamă. Vor spune că suntem securişti, vor spune că suntem nebuni, nu va scăpa nicio etichetă.

(...)

Nu ne vom transforma într-un partid politic, deşi există foarte multe persoane care suspicionează de trei ani de zile de când funcţionăm acest lucru.

Nu urmărim să obţinem un scaun politic, nu ne interesează votul, însă ne interesează România”, a precizat Alexandru Cumpănașu.

El a spus că CNMR este interesată de modernizarea României, nu de obţinerea unui scaun politic. Totodată, președintele Alexandru Cumpănașu a dat asigurări că până la finele anului CNMR va avea organizații în toată țara.

În cursul acestei zile a avut loc cel mai important eveniment al weekend-ului, Conferința Națională a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

WWW.DCNEWS.RO a transmis live Conferința Națională a CNMR.  Sute de delegaţi din toată ţara, reprezentaţi ai organizaţiilor membre CNMR şi ai filialelor judeţene, au luat parte la importantul eveniment.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel