Condamnată la trei ani de închisoare pentru 60 de lei

Candamnată la trei ani de închisoare cu executare, în primă instanță, o fostă angajată a CFR a povestit cum a ajuns în situația aceasta pentru 60 de lei.

Condamnată pentru 60 de lei, o femeie, fostă angajată la CFR, susține că a fost pedepsită pentru că a încercat să ajute o persoană să meargă cu trenul deși nu avea bilet de călătorie. Întreaga scenă ar fi fost filmată, iar materialul a ajuns probă pentru deschiderea procesului penal. Într-un final, femeia a fost achitată. 

 "Au dorit să mă impresioneze"

”Cele patru tinere au fost găsite în tren. Pe peronul de la Brașov s-a prezentat o singură fată care plângea că prietenele ei sunt în tren, iar ele trebuie să ajungă la spital la o colegă. Era una, nu patru. Am urcat în vagonul unde erau prietenele ei, care spuneau același lucru. Au dorit să mă impresioneze. Filmarea agentelor sub acoperire e o făcătura îngrozitoare. Eu la tribunal am fost achitată. Eu nu săvârșisem nicio infracțiune, având în vedere chitanța pe care o atașasem la dosar(...) Cazul meu a fost asemănător cu ce a făcut Portocală cu înjurătura de mamă. Am fost amenințată de inspectorul de poliție Simionescu. El a inițiat toate aceste zise făcături, iar în decembrie, de Crăciun, am întâlnit-o pe mama lui, care tricota în tren. Aceasta mi-a dat tichetul de rezervare. Eu i-am spus să îmi dea biletul. Ea probabil aruncase biletul în cauză. Eu i-am explicat că trebuie să plătească biletul de călătorie, iar aceasta a început să mă jignească. Simionescu mai nenorocise mulți oameni înaintea mea, am vorbit cu el la telefon și încerca să îmi spună ca mama lui e cadru didactic și să o las în pace.”, a spus Tatiana Baumann, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel