Pod Mogoșoaia. CFR, termen pentru finalizarea lucrărilor

Lucrările de modernizare a podului de cale ferată de la Mogoşoaia trebuie finalizate până în luna iunie a acestui an, au anunţat reprezentanţii CFR SA într-o postare pe pagina de Facebook a companiei. 

"Directorul General al CFR SA, Ion Gavrilă, le-a dat termen constructorilor luna iunie pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a podului CF de la Mogoşoaia şi de racordare a liniei 700 Bucureşti - Mogoşoaia - Urziceni la acest pod", au arătat reprezentanţii CFR SA. 

Potrivit sursei citate, stadiul de execuţie a lucrărilor de racordare a liniei 700 Bucureşti Nord - Urziceni - Galaţi, în zona de supratraversare a DN1A, este de 50%. Constructor este compania Wiebe Romania SRL. 

Pe de altă parte, lucrările de modernizare a podului CF de la Mogoşoaia, respectiv demolarea şi înlocuirea podului vechi cu un pod oblic, cu o singură deschidere, au un stadiu de execuţie de 90%, iar constructor este Implenia Baugesellschaft m.b.H. şi Metabet CF SA. 

O dată cu finalizarea lucrărilor, circulaţia trenurilor care pleacă din Capitală spre Galaţi se va desfăşura pe ruta directă Bucureşti Nord - Mogoşoaia - Urziceni, în prezent traficul feroviar fiind deviat pe ruta Bucureşti Nord - Pajura - Chitila - Buciumeni - Mogoşoaia - Urziceni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel