Condamnare Voiculescu. Klaus Iohannis, prima reacție

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a avut o primă reacție după condamnarea lui Dan Voiculescu, fără a preciza numele omului de afaceri. 

"România este un stat de drept, în care independența justiției trebuie respectată și apărată. Drept urmare, consider că nicio decizie a instanțelor de judecată nu trebuie comentată de oamenii politici, indiferent de persoana care face subiectul unei sentințe.

Monica Macovei își asumă condamnarea. O nouă directivă: "Trebuie URGENT…"

Partidul Național Liberal a avut întotdeauna o politică foarte clară în legătură cu necesitatea ca actele de justiție să nu fie în niciun fel îngrădite sau influențate de factorul politic. Justiția este singura în măsură să se pronunțe asupra vinovăției unei persoane. Aceasta înseamnă respect față de statul de drept.

Cred că toți oamenii politici, indiferent de apartenența lor, liderii de opinie, reprezentanții societății civile și ai mass-media trebuie să abordeze cu mai multă prudență teme sensibile care pot crea o presiune uriașă asupra actului de justiție.", a scris Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Oana Stancu, primul mesaj după condamnarea lui Dan Voiculescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel