Condamnare Voiculescu. Monica Macovei își asumă condamnarea. O nouă directivă: "Trebuie URGENT…"

Roxana Neagu / 08 aug 2014 / 17:58 Salveaza PDF Comentarii
Monica Macovei
Descriere foto: Monica Macovei

Monica Macovei își asumă condamnare lui Dan Voiculescu și dă directive care trebuie aplicate urgent. 

"Verdictul de astăzi în cazul Voiculescu dovedește că avem în România judecători și procurori profesioniști și integri. În acest caz a existat un linșaj mediatic al trustului condamnatului Voiculescu  împotriva judecătorilor și procurorilor, dar aceștia au dovedit că legea este egală pentru toți. Judecători și procurori curajoși au aplicat legea și astăzi au învins și sistemul corupt creat de Securitate. Este o lovitură pentru Guvernul Ponta care a fost adus și menținut la putere și de condamnatul Voiculescu, urmaș al Securității. Încă o dată se dovedește că dosarele cu politicieni, baroni și “oligarhi” sunt reale, bazate pe probe și nu au fost făcute la comandă politică. Românii au o nouă dovadă că politicienii condamnați nu sunt victimele nimănui, ci doar infractori", scrie Monica Macovei, pe blogul său. 

Ciutacu: "Confiscarea sediilor e doar începutul". Ce urmează

Candidata independentă la Preșidinție dă directive: "Judecătorii au decis și confiscarea unor bunuri ale condamnatului Voiculescu. Directiva mea adoptată de UE privind confiscarea extinsă a bunurilor provenite din infracțiuni trebuie transpusă urgent și în România. Românii au nevoie de banii care le-au fost furați de infractori". 

Monica Macovei își asumă condamnarea lui Dan Voiculescu, subliniind că ea a fost cea a pus bazele justiției independente în România, care acum se aplică și pentru principalul condamnat din dosarul Telepatia. 

"În 2005 am pus bazele justiției independente în România. Iată că astăzi legea s-a aplicat și pentru Voiculescu, un politician toxic și influent", a scris Monica Macovei. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26