Concert Depeche Mode: Vezi programul și unde puteți parca mașina

depeshe mode
depeshe mode

Concertul formației Depeche Mode de miercuri, de pe Arena Națională,  se anunță a fi un eveniment  de care organizatorii au ținut seama. Din cauza numărului foarte mare de spectatori care sunt așteptați, organizatorii au pus la dispoziție o parcare cu plată în incinta stadionului, dar recomandarea este ca fanii să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun. Accesul publicului va fi permis de la orele 17,00.

Parcarea va fi pusă la dispoziția spectatorilor, după orele 17,00, taxa fiind de 15 lei, dar numai însoțită de biletul de concert  deja cumpărat.  Accesul se va face prin bulevardul Basarabia, însă la plecare, pentru evitarea aglomeraţiei, ca urmare a fluxului foarte mare de spectatori, conducătorii auto vor fi îndrumaţi către un alt traseu, respectiv ruta strada Şerbănica Vasile - strada Cernăuţi, cu ieşire în bulevardul Chişinău. Parcarea dispune de un număr limitat de locuri, 1.250 în total.

 Accesul publicului la concert se va face de la ora 17.00, iar programul va începe în jurul orei 19.45, cu show-ul trupei FOX, urmat de Depeche Mode.

 Luni şi marţi, biletele pentru concert vor fi disponibile  şi la casa de bilete din Bulevardul Basarabia nr. 37-39, între orele 10.00-18.00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10.00 - 15.00. În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Cobertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10.00 şi 21.00. Biletele mai pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 145 şi 320 de lei, singurele locuri rămase disponibile fiind în tribune şi peluză, anunță organizatorii.

Ce pretenţii au membrii Depeche Mode

 Cei trei membri Depeche Mode urmează să beneficieze de tratament VIP pe toată durată şederii lor în Bucureşti. Dacă Dave Gahan a ales să se relaxeze singur înainte de concert, Martin Gore şi Andy Fletcher vor împărţi aceeaşi cabină ce va fi decorată conform cerinţelor fiecăruia dintre ei.  Trupa va fi însoțită de bucătarul personal care se deplasează în toate turneele.

Cei trei englezi au cerut ca din cabinele lor să nu lipsească televiziunea prin satelit, conexiunea la internet, câteva ziare locale şi patru publicaţii englezeşti, întrucât vor să fie la curent cu evenimentele de ultimă oră.

 În plus, în funcţie de timpul liber, membrii trupei vor vizita şi centrul oraşului, de care s-au arătat impresionaţi după ce au văzut mai multe poze online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel