EXCLUSIV  Comisar european. Remus Borza, două propuneri BOMBĂ pentru Dăncilă: Țineți-vă bine!

Deputatul Remus Borza
Deputatul Remus Borza

Deputatul Remus Borza a dezvăluit ce nume i-a propus premierului Viorica Dăncilă pentru postul de comisar european din partea României.

„În discuția purtată cu premierul Viorica Dăncilă, i-am propus două nume. Prima variantă în persoana lui Victor Negrescu, fost europarlamentar, cu o bună imagine la nivelul partenerilor occidentali. Cea de-a doua variantă – țineți-vă bine - Victor Ponta. E clar că el a avut cel mai mult de câștigat. Putem spune că, în politică, 2019 a fost anul lui. De la șase, șapte parlamentari, Pro România are acum spre 60. Din punctul acesta de vedere, jos pălăria. În politică, scopul scuză mijloacele. Eu nu sunt însă de acord cu acest "principiu", de aceea nu voi face carieră în politică. Pentru mine contează caracterul, loialitatea și anumite principii cu care am fost educat și pe care nu le voi abandona pentru o funcție.

Revenind, era o formulă de a salva PSD. Pentru că, trimițându-l pe Victor Ponta la Bruxelles, cei 60 de parlamentari făceau cale întoarsă în PSD. Altminteri, Ponta va lupta să înghită PSD, care e supus unei campanii de demonizare și poate sfârși prin a-și pierde identitatea în Pro România. Era o modalitate de a face pace", a spus Remus Borza, joi, în platoul DCNews.

„Era o soluție inteligentă prin care se putea salva guvernarea, recredibiliza și întări PSD”, a adăugat Remus Borza. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel