Comic-Con, anulat. Evenimentul aduna 125.000 de participanți

Comic-Con San Diego a fost anulat, fiind cel mai recent eveniment cultural major care nu mai are loc din pricina pandemiei.

Comic-Con San Diego a fost anulat, fiind cel mai recent eveniment cultural major care nu mai are loc din pricina pandemiei, conform CNN.

Convenția, care strânge în medie 125.000 de fani, transformă orașul american San Diego în centrul universului culturii populare timp de patru zile.

„Pentru prima dată în istoria de 50 de ani", a transmis organizația din spatele evenimentului, „cu mare regret, nu va fi un Comic-Con în 2020".
Convenția pentru pasionații de cultură populară se va desfășura în mod normal în iulie 2021.

Ce reprezintă mai exact acest eveniment

Chiar dacă evenimentul a fost creat pentru a omagia benzile desenate, Comic-Con a devenit o expoziție pentru toate formele de cultură populară, incluzând filmele și serialele. Participanții se îmbracă de obicei în costume, defilând prin incintele convenției în costumații inspirate de personajele preferate.

„Vremurile extraordinare necesită măsuri extraordinare și în timp ce suntem supărați că nu se va mai desfășura, știm că este decizia corectă", a spus purtătorul de cuvânt al Comic-Con International.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel