Coliziune între un tren de pasageri și un camion militar, soldată cu 11 victime

Scena accidentului / sursa Yle.fi
Scena accidentului / sursa Yle.fi

Un camion militar și un tren de pasageri s-au ciocnit joi dimineață în sudul Finlandei, la circa 100 km de capitala Helsinki, accidentul soldându-se cu 11 victime, morți sau răniți, conform presei locale, preluată de radio-televiziunea finlandeză YLE.

Potrivit serviciilor de urgență, coliziunea s-a produs cu puțin timp înaintea orei locale 08:00, la o trecere de nivel cu calea ferată, în apropiere de orașul de coastă Raseborg. Aceeași sursă, citată de Agerpres, a informat că s-au înregistrat 11 victime.

Conform ultimelor informaţii din presa finlandeză, au murit 3 militari şi un civil din tren, alţi 4 militari suferind răni grave.

'Un tren de pasageri dinspre Karis spre Hanko s-a ciocnit cu un vehicul la o trecere de nivel. Există mai mulți răniți', a declarat Reima Roisko, din partea căilor ferate finlandeze.

Poliția a confirmat că vehiculul implicat este un camion militar. Agenția de știri STT și armata finlandeză au indicat, la rândul lor, că există mai multe victime. Persoanele grav rănite au fost transportate la un spital din Helsinki.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel