EXCLUSIV  Codrin Ștefănescu, să cadă jos în maternitate. ”Sunteți ca guvernul Cioloș”

DCNews Team / 14 iul 2016 / 22:01 Salveaza PDF Comentarii


Codrin Ștefănescu a povestit aventurile prin care a trecut la nașterea celui de-al doilea copil al său. Avocata  Alice Constantinică, partenera cunoscutului politician, a născut, luni seară,  un băiețel într-o clinică privată din Capitală. Alice are 26 de ani și este avocat în drept comercial internațional. În timpul facultății a fost fotomodel la Milano.

”Când i-au început contracțiile am plecat cu Alice și cu mama ei la maternitate. Eram atât de stresat că i-am bombardat pe toți cu sfaturi, i-am întrebat de toate alea, le-am spus de ecografii, le-am spus cum să facă. Până la urmă, un medic, prieten de familie, mi-a zis: Știi ceva, ești ca guvernul Cioloș. Îți dai cu părerea, dar nu te pricepi la nimic! Ca să scape de mine, m-au trimis la tv, că aveam programată o emisiune la Sandra Stoicescu. M-am dus mai mult forțat, să nu-i încurc, iar anunțul a venit în timp ce eram în platou, pe mobil, de la mama soacră.  Am fugit la maternitate, m-au îmbrăcat cu halat, cu cipicii de spital și când am ajuns pe hol, iese o asistentă cu un copil în brațe: Felicitări, aveți o fetiță superbă!.

Să cad pe jos, am avut un șoc, știam de la ecografie că era băiat. Eram revoltat, cum de putuseră greși, ce s-a întâmplat, ce-ați făcut cu copilul? Noroc că apare și doctorița: stai domnule, că ăsta nu e al tău, a mai născut o persoană! Ce te grăbești, acum îi facem toaleta, îl îmbracă, mai așteaptă puțin.

E cam urâțel, am spus. Apoi am văzut că îmi seamnă, picătură

Când a venit cu băiatul, o nouă sperietură. Era cam vânăt, avea o groază de păr pe cap. E cam urâțel, am spus, nici nu semănăm. Doctorița a început să-mi explice, că așa sunt toți, după naștere, că respirația e un efort pentru copil, eu nu și nu, să intervină, să-i facă ceva. Când l-au dus să-l vadă Alice, care ieșise din anestezie, bebe se colorase frumos la față, urla de rupea. M-am uitat mai bine, semăna cu mine, picătură. Dar vă rog, dezbrăcați-l, le spun. Cum să-l dezbrăcăm, abia l-am înfășat. Nu, neapărat dezbrăcați-l, să văd eu că e băiat, să verific. După șocul pe care l-am avut pe hol, n-am renunțat, până nu l-au dezbrăcat, nu m-am liniștit”, a spus Codrin Ștefănescu pentru DCNews.

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28