Codrin Ștefănescu l-a pus la punct pe Cristi Preda, în direct, la tv

Cristi Preda - Codrin Ștefănescu
Cristi Preda - Codrin Ștefănescu

Europarlamentarul Cristian Preda a cerut excluderea PSD și ALDE din PES. Aflat prin legătură telefonică la România TV în același timp cu Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, Preda a primit un răspuns tăios de la Ștefănescu.

Argumentul meu e simplu. Nu există partid din familia socialist-europeană care să facă ceea ce face PSD în România. La fel, nu există partid liberal în Europa cum este partidul domnului Tăriceanu. Trebuie să facă puțină curățenie grupul socialist și grupul liberal în Parlamentul European. Cred că acuzațiile mele au fost probate de tot ce fac guvernanții., a spus Cristi Preda întrebat de Andreea Crețulescu, la România TV, care este motivul pentru care a cerut excluderea celor două partide din PES.

Codrin Ștefănescu, deranjat de vorbele europarlamentarului, a reacționat imediat.

Acțiune aberantă înaintată de parlamentari de genul lui Cristi Preda, care fac de rușine tradițiile, bunul mers al istoriei, neamul românesc, Dumnezeu, țara însăși....Este aberant că au fost promovate astfel de personaje cu probleme mari de caracter, așa cum au fost descrise de membri ai partidelor lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel