Codrin Ștefănescu, 1 Aprilie. Farsele din viața lui Codrin Ștefănescu

Ziua Păcălelilor, 1 Aprilie, îi aduce aminte lui Codrin Ștefănescu de două farse: una care i-a fost făcută și alta pe care a făcut-o prietenilor săi.

VEZI ȘI: Răzvan Zamfir, farse memorabile de 1 Aprilie. "Am primit un mail. Părea credibil" - exclusiv

Codrin Ștefănescu a povestit pentru DC News, despre cele două mari păcăleli din viața sa.

În anii studenției, Codrin Ștefănescu a avut parte de o farsă memorabilă. Secretarul general adjunct al PSD avea pe atunci o iubită studentă la Facultatea de Medicină. Invitat într-o duminică să ia masa cu părinții fetei, într-o comună de lângă București, Codrin Ștefănescu avea să afle că își pune pirostriile. Tatăl iubitei sale, știind că este 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, i-a zis: "Gata, nu mai ieși de aici! Vine preotul și te căsătorești cu fiica mea". Codrin Ștefănescu, văzând că se află într-o situație fără ieșire, nu știa ce să mai facă. După un sfert de oră de tortură cu însurătoarea, i s-a spus că totul a fost o farsă. A ieșit pe prispă cu fata care i-a zis: "De ce te-ai supărat atât de tare? Doar știai cum este tata". Codrin Ștefănescu nu a mai stat la discuții și a rupt-o la fugă. A sărit gardul, era să-l muște un câine, a oprit un camion și așa într-un final a scăpat cu viață și neînsurat.

Ulterior, și Codrin Ștefănescu le-a făcut prietenilor săi o farsă aproximativ pe același model. În urmă cu câțiva ani, și-a anunțat câțiva apropiați că se logodește și i-a chemat la o mică petrecere. A avut surpriza să vadă că au venit mai mulți oameni decât se aștepta. Când Codrin Ștefănescu le-a spus că totul a fost doar o farsă de 1 Aprilie și nu se logodește, o parte dintre prietenii lui s-au supărat și i-au spus că îl credeau om serios. 

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, păcăleală la România TV. Jurnalistul, 'în acte' la televiziune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel