Codrin Ștefănescu, replică pentru Dăncilă: Ştie foarte bine! Este o dramă

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Codrin Ștefănescu a reacționat, după ce Viorica Dăncilă a spus că şi-a greşit meseria şi că trebuia să se facă scenarist.

"Nu cred că a dat răspunsul ăsta cu rea intenţie. Ştie foarte bine că nu suntem noi scenariştii, ci alţii. De obicei, alţii au făcut scenariile foarte urâte pentru PSD. Şi, de-a lungul timpului, am avut colegi care au pus în practică aceste scenarii. Sistemul odios, statul paralel a reuşit întotdeauna să hărțuiască şi să vâneze PSD de sus şi până jos. Şi în momentul de faţă, situaţia nu s-a schimbat. Tot acelaşi număr imens de primari tocați, hărțuiţi şi vânaţi împreună cu familia şi copiii lor şi toate neamurile. Prin urmare, scenariile astea puse la punct de mult timp au avut ca scop să distrugă, dacă se poate, total PSD. Listele astea negre nu le fac eu. Sunt sunat de către colegi de ai mei care sunt îngrijoraţi de sancţiunile astea pe bandă rulantă. Eu sper ca actuala conducere să oprească sancţiunile şi să facă ce trebuie", a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

"Este o dramă pentru noi în PSD"

"Liviu Pleșoianu şi Şerban Nicolae, împreună, au fost votați de mai mult de 25% din Congres pentru președinția PSD. Domnule, trebuie să îi chemi şi pe oamenii ăştia să facem echipă. Suciu a obţinut şi el o treime din voturile pentru funcţia de preşedinte executiv. Hai să îl chemăm şi pe el. Hai să îi chemăm şi pe Petrea şi pe Ştefănescu, să îi chemăm pe toţi că este o miză foarte importantă de care suntem îngrijoraţi cu toţii, în ceea ce priveşte candidatul la prezidenţiale.

Astăzi, este o dramă pentru noi în PSD să ne gândim că nu vom putea găsi un candidat să intre în turul 2. Este dramatic să mă gândesc eu, ca PSD-ist, că în turul doi va trebui să explicăm electoratului nostru că trebuie să aleagă între Cioloș şi Iohannis, de exemplu. Şi atunci electoratul o să spună "o să votăm cu Cioloș, oricât ne-aţi spune voi că nu trebuie. Iohannis, doi ani jumătate, ne-a înjurat, ne-a făcut ciuma roşie, ne-a făcut partid de penali, a atacat Guvernul. Cum să mergem cu el?". De aceea, suntem obligaţi să strângem rândurile şi să găsim candidatul pe care toată lumea din partid să îl susţină, cu şanse. Asta este miza de acum", a mai spus Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel