Codrin Ștefănescu, reacție de ziua lui Adrian Năstase. "A înfruntat toate ABUZURILE. Îl IUBESC"

Codrin Ștefănescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant de ziua lui Adrian Năstase. Iată ce i-a scris. 

"Astăzi împlinește 70 de ani! Un om extraordinar, inteligent și curajos. Care a înfruntat cu demnitate toate abuzurile la care a fost supus în ultimii ani. Îl iubesc enorm și sunt onorat că-i sunt prieten! La mulți ani, Adrian Năstase!", a scris Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook. 

Mesajul postat de Adrian Năstase la 70 de ani

"22 iunie. Calendarul trece, in fiecare an, prin această zi care desparte două zodii. Pentru mine, trece pentru a 70-a oară. Adună, in continuare, intamplări, bucurii, tristeti (uneori), sperante, dezamăgiri, trădări, călătorii (putine, in ultimul an), lecturi… Incet-incet, si ele se transformă in amintiri. Iar acestea se estompează lăsand locul unor semne de intrebare care nu isi mai găsesc răspunsuri.

Epidemia de coronavirus, prin izolarea impusă, a insemnat un fel de exil. Ciudat este faptul că uneori am sentimentul că a inceput să-mi placă să interactionez mai curand cu obiecte  decat cu oameni. Poate că este si oboseala adunată de-a lungul anilor sau dezamăgirile din ultima vreme desi, tot mai adesea binele si răul s-au transformat in nuante de gri (...)", a scris Adrian Năstase pe blogul său personal, adriannastase.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel