Codrin Ștefănescu, propunere: Îți înjuri țara, îți pierzi cetățenia

Codrin Ștefănescu a declarat la "Sinteza Zilei" de la Antena 3, că ar trebui să preluate idei din spațiul european cu privire la pedepsirea europarlamentarilor care își înjură țara.

Codrin Ștefănescu a susținut că există europarlamentari care denigrează România în interesul afaceristului Gerorge Soros. 

"Avem o legătură cu Soros, că Soros este aici. Rețeta a aplicat-o și aici în România. Penetrarea statului se vede cu ochiul liber și a creat niște călăi care au arestat doctori, profesori, clasa politică, jurnaliști și așa mai departe. Au avut aplaudaci, care aplaudacii, fie au ieșit în stradă, fie ne-au înjurat la Parlamentul European. Se vede cu ochiul liber: Monica Macovei, sorosistă foarte cunoscută, Ungureanu, Siegfried Mureșan și alții care și-au înjurat și propria țară și aplaudau toate abuzurile la București și toată mizeria de aici. Toată această rețetă toată lumea a văzut-o", a declarat Ștefănescu.

"Face rău României"

"Trebuie făcute niște lucruri foarte foarte serios. Văd că sunt foarte multe discuții în spațiul european acum și ar trebui să preluăm și noi niște idei de genul ăsta: Domnule, îți înjuri țara, îți pierzi cetățenia, ești pedepsit conform legii. O voce din asta în Parlamentul European, sorosistă, face rău României cât ar putea să facă un Guvern Cioloș împreună cu toți ai lui", a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel