Codrin Ștefănescu: Nu e o bătălie între Dragnea și Iohannis

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a explicat, la emisiunea "Punctul de Întâlnire", moderată de Radu Tudor, la Antena 3, de ce a ales Liviu Dragnea să facă o declarație de presă centrată pe atacuri la Klaus Iohannis. 

Codrin Ștefănescu a declarat că declarația președintelui PSD, de astăzi, a fost un răspuns la provocarea pe care a primit-o de la Cotroceni atunci când Klaus Iohannis l-a numit infractor pe Liviu Dragnea.

"Ce trebuia să facem?"

"Să lămurim lucrurile de la început. Nu e o bătălie între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis, e o bătălie între PSD și un sistem foarte ticălos, și foarte cinic și foarte rău și foarte demonic. (...) Domnul Iohanis, în calitatea lui de președinte al României ales și purtător de cuvânt al unui sistem foarte toxic, a ieșit de la Cotroceni și ne-a provocat, făcându-l pe președintele partidului, care luptă cu sistemul ăsta, infractor. Ce trebuia să facem? Să îi ducem aminte domnului Iohannis cine este cu adevărat? (...) În condițiile astea trebuia să îi dea PSD-ul o replică foarte puternică", a declarat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel