Codrin Ștefănescu, motivul pentru care a fost amânat CEX-ul. Legătură cu dosarul lui Iohannis

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a dezvăluit motivul pentru care a fost amânat Comitetul Executiv Național, care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, 31 octombrie. 

Codrin Ștefănescu a mărturisit că a fost amânat Comitetul Executiv Național care ar fi trebuit să aibă loc, miercuri, 31 octombrie, și în care se va discuta evaluarea miniștrilor din Guvernul Dăncilă, din cauza motivului că așteaptă declarația ministrului Justiției, Tudorel Toader, cu privire la dosarul făcut de Augustin Lazăr lui Klaus Iohannis.

"Noi am terminat de făcut evaluarea pe programul de guvernare. Trebuia sa discutăm în CEX, trebuia să fie săptămâna asta, trebuia să fie mâine, dar l-am amânat dintr-un motiv extrem de important, în condițiile în care noi așteptăm declarația de presă a domului Tudorel Toader privind dosarul făcut de domnul Lazăr președintelui pe vremea când era primar la Sibiu.

Noi nu am făcut o evaluare a persoanelor. Am făcut o evaluare pe programul de guvernare asupra modului în care ministerele au rezolvat pe puncte ce era de rezolvat. Guvernul acesta este unul performant, nu o spunem noi, o spun toți cei care urmăresc ce se întâmplă în România.", a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul jurnalului de știri de la ora 10,  la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel