Urmărește emisiunea live


Codrin Ştefănescu, mesaj opoziție: Mizerii şi aberaţii. Ne-au vânat!

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Este nevoie de legile Justiţiei - a fost răspunsul secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu, la afirmaţia primarului Brăilei, Marian Dragomir, care a spus că, din punctul său de vedere, social-democraţii ar trebui să abandoneze acest subiect şi să vorbească mai mult despre realizările din judeţe.

"Da, Marian (Marian Dragomir - n.r.), este foarte corect, suntem un partid de oameni care construiesc, dar, în acelaşi timp, ce noi construim alţii încearcă să distrugă, pas cu pas. Este nevoie de legile Justiţiei. Este nevoie de tot ceea ce am făcut noi, pentru că sunt primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali hărţuiţi cu cătuşele ani de zile, în toată ţara, pentru tot felul de mizerii şi aberaţii. Tot ce înseamnă PSD nemernicii ăştia au vânat pas cu pas, bucăţică cu bucăţică. Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână, cu nişte legi făcute de Macovei, crezând că ne sperie", a declarat duminică Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu a participat la Brăila, la Conferinţa extraordinară de alegeri de la filiala PSD, unde pentru ocuparea funcţiei de preşedinte s-a înscris un singur candidat - senatorul Ion Rotaru, care a fost ales cu unanimitate de voturi.

La Conferinţa extraordinară de alegeri de la PSD Brăila au mai fost prezenţi vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi ministrul Apărării, Gabriel Leş. 

Vezi și: Codruț Marta, înregistrare înainte de dispariție: Discuții despre șefia ANAF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel