Codrin Ștefănescu: Este înfiorător dacă citiți. Ne anunță că vor să fie audiați

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu susține că sunt procurori care vor să iasă din sistem, dar și că, în ultimele ore, ajung la PSD numeroase "informări" cu privire la abuzurile DNA.

"Vă spun mai multe. Au trecut mai mult de 48 de ore. Noi la partid primim, de 48 de ore, un val de informări venite dinspre zona DNA. Fiind informări, unele sunt asumate, probabil că vor ieși în spațiul public. Unii ne anunță că vor să fie audiați la comisiile speciale din Parlament. Sunt foarte multe informări foarte tehnice, care vin interior", a declarat, miercuri seară, Codrin Ștefănescu la România TV.

"Este înfiorător dacă citiți ce ne vine. Ceeea ce se spune din sistem este fabulos. (...) Vor ajunge, cel puțin, la Parlament", a zis Codrin Ștefănescu.

"Și-ar asuma deschiderea unui dosar"

"Atât de mare e caracatița, încât este înfiorător ce s-a petrecut în anii aceștia. Prin urmare, vă zic în felul următorul: povestea spune că, la nivelul Parchetului General, sunt cel puțin doi procurori foarte curajoși care și-ar asuma deschiderea unui dosar legat de abuzurile făcute de șefa DNA. (...) Niște cercuri au afirmat că sunt dispuși să riște să conducă o astfel de investigație", a mai declarat, la România TV, Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel