Codrin Ștefănescu, despre Dacian Cioloș: Nici măcar "miau" nu a spus

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că Dacian Cioloș stă ca un pinguin speriat de la momentul în care ministrul justiției, Tudorel Toader, a anunțat că la dosarul de numire a procurorului general, Augustin Lazăr, se află o clasare a unui dosar penal al președintelui Klaus Iohannis.

"Dosarul acesta, presupun, a creat foarte multă stare de nervozitate în tot ce înseamnă securistoitatea, hashtaginitatea și Cotroceniul, de asemenea manieră încât domnului Cioloș nu i s-a auzit nici măcar vocea, nici măcar miau nu a spus, de frică. Noi îl monitorizăm pe Cioloș ca să știm care e starea de spirit. (...) Dacă domnul Cioloș e vesel, înseamnă că ei au pregătit ceva și trebuie să ne pregătim.

Ei, adică statul paralel. Când Cioloș tace așa speriat... Era ca un fel de pinguin, zilele astea. Atunci ne-am dat seama că se întâmplă ceva la Cotroceni. Adică dosarul ăla este atat de grav încât va zgudui puțin țara și atunci stăm puțin și noi că suntem curioși cum a ajuns procuror general o persoană care are niște secrete cu președintele", a declarat Ștefănescu la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel