Codrin Ștefănescu, declarații amnistie și grațiere. Dragnea: Nu îmi permit să îl cert în public

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, susţine că nu are pe masa sa niciun proiect vizând amnistia şi graţierea.

"Nici eu nu am pe masă nicio ordonanţă de amnistie. (...) Este a mia oară când îmi puneţi întrebarea asta. Tot discutaţi de ea, pentru că până la urmă o să se plictisească lumea", a spus Dragnea miercuri la Parlament.

Întrebat despre declaraţiile secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu referitoare la necesitatea unui astfel de proiect, Dragnea a spus: "Codrin este prietenul meu şi nu îmi permit să îl cert în public (...) Am mai spus opinia mea despre asta. Eu nu sunt împărtăşitor de opinii ale altora".

"Să se repare toate nedreptăţile"

Întrebat dacă i-a cerut personal ministrului Justiţiei o soluţie pentru un act normativ vizând amnistia şi graţierea, Dragnea a afirmat: "Am cerut public, şi dacă am cerut-o public sunt sigur că a auzit şi dumnealui (n.r. ministrul Justiţiei), să se găsească o soluţie pentru a încerca să se repare toate nedreptăţile din ultimii ani din România, care tot ies la iveală".

Referindu-se la un termen în care ministrul ar urma să vină o soluţie în acest sens, Dragnea a spus: "Nu îmi permit să dau eu termene" şi a afirmat că "în această viaţă" crede că ministrul va veni cu acest proiect, care ar trebui asumat de Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul. Pe de altă parte, Dragnea a declarat că nu ştie dacă proiectul ar trebui iniţiat de Guvern sau de parlamentari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel