Ștefănescu: Nu vom fi niciodată de acord! Vă spun ce-o să facem

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a dezvăluit, la Antena 3, ce spun mulți colegi ai săi că ar fi trebuit să facă Partidul Social Democrat pentru ca referendumul să fie validat.

"Trebuie să analizăm că în ultimele 12 ore au fost spuse în spațiul public o grămadă de aberații, s-a cerut demisia Patriarhului României, a fost atacată Biserica Ortodoxă Română lucru cu care nu suntem de acord și nu vom fi niciodată de acord. (...) Nu a fost un referendum susținut de către o clasă politică sănătoasă. În afară de PSD care a cerut în mod public membrilor să iasă la vot, restul au boicotat de la început și până la sfârșit tot. (...)

Vă spun ce o să facem. O să facem așa: sunt foarte multe voci în partid care consideră și acum că ar fi trebuit să ne asumăm în mod total și pe față sub sigla partidului. Adică dacă făceam afișe și spuneam că PSD roagă pe români să voteze uite așa, cu siguranță era altul rezultatul. Sunt niște analize pe care trebuie să le facem în partid. Sub nicio formă nu este de vină poporul, nici măcar cei care au ieșit la vot cu boicotul făcut de PNL, USR, PMP și așa mai departe", a declarat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel