Coabitare Iohannis-Dăncilă. Chirieac: Două momente care m-au pus pe gânduri

Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre pactul de coabitare dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă, la Antena 3.

"La originea acestei coabitări se află Jean Claude Juncker (...) În acest moment, suntem în troică. Au interes pentru că suntem singura ţară din lumea civilizată în care nu auzi decât penali, cătuşe, criminali, corupţie, legile justiţiei şi alte lucruri de genul acesta (...)

În momentul ăsta, lucurile s-au mai răcorit un pic după schimbarea de la DNA. Au fost două momente care pe mine m-au pus pe gânduri: faptul că numai 20 de persoane au ieşit în susţinerea doamnei Kovesi şi faptul ca Ambasada Suediei a scos de pe site clipul de promovare al acesteia. Lucrurile merg spre o posibilă normalizare.

Eu mă gândesc tot mai mult că şi PSD-ul, condus de Geoană, cât şi PDL-ul lui Băsescu au avut interesul ca Antonescu să nu intre în turul doi (...) Eu spun acest lucru: nu cumva PSD, ţinând seama de poziţia imposibil de recuperat în care se află Klaus Iohannis, acum va avea interesul să îl aibă, candidatul PSD, drept adversar în turul doi?", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel