Cluj: PSD şi UNPR, protocol pentru alegerile locale

Organizaţiile clujene ale PSD şi UNPR au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile locale, potrivit căruia candidaţii Uniunii vor fi prezenţi pe listele social-democraţilor.

'Partidul Social Democrat Cluj şi Uniunea Naţională pentru Progresul României Cluj au semnat un Protocol de colaborare electorală, pentru scrutinul din luna iulie, prin care candidaţii UNPR se vor regăsi pe lista PSD. UNPR susţine listele de candidaţi ai PSD din Cluj-Napoca, Dej, Turda, Gherla, Câmpia Turzii şi oraşul Huedin, cât şi lista de consilieri judeţeni. De asemenea, UNPR Cluj susţine candidaţii PSD la primăriile din Dej, Turda, Gherla, Câmpia Turzii, oraşul Huedin şi în Cluj-Napoca, candidatul independent Octavian Buzoianu', se arată într-un comunicat transmis, marţi, de PSD Cluj.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, spune că prin acest protocol 'se înfiinţează un parteneriat electoral care îşi propune să câştige alegerile din judeţul Cluj', cu o listă de candidaţi la Consiliul Judeţean şi la consiliile locale 'bazată pe profesionalism şi integritate'.

Pe 14 aprilie, preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunţat, că formaţiunea sa a încheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianţă electorală cu ALDE prin care cele două formaţiuni vor susţine un candidat comun pentru funcţia de primar, pe independentul Octavian Buzoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel